Thursday, September 17, 2009

Женско парти

Повода- гостуването на наша много скъпа приятелка, която преди около година се премести със семейството си в Европа и от тогава не сме се виждали. Събрахме се в къщи с най-близките й приятелки, да се видим и побъбрим, а защо не и да пийнем, и похапнем:).

Ето някои от нещата, които аз приготвих:
Питка, салата Табули и Италианска доматена салатаПълнени чушки със сирене, яйца и извара


Ролца от тиквичкиТерин с пушена сьомга и печени чушки


Наденички и пилешки шишчета, изпечени на барбекюто от съпруга ми.... и десерта - Чийзкейк с желе от къпини, набрани от децата.Това бяха някои от нещата, които приготвих аз, а всеки от гостите носеше също по нещо, така че може да си представите колко пълна беше масата, колко от тази храна се изяде и колко остана, така че вече 5-ти ден от събирането, аз все още не съм готвила:)

... а ето ги и "виновниците" за това толкова приятно събиране, с малката ми дъщеря, на която също липсваха много и всеки път, когато отидем с нея на кафе, ме разплакваше като каже "Мамо, бадиш се П. и А., дойдат с нас пием кафе"(това е нейния български), тя така и не разбираше първите месеци, колко далече са вече те и все си спомняше за приятните ни срещи "на кафе" с тях.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...